Jeg vil bli slank!!!

God morgen.

De 3 knekkerbrødene med egg er spist, mens God Morgen Norge ruller i bakgrunn. Jeg merker at jeg begynner å dra på åra når jeg syns det er koselig å se på GMN. Og at jeg i det hele tatt vet at GMN er forkortelsen for God Morgen Norge sier vel sitt!

Jeg har et stort ønske om at kroppen min skal bli mindre. Så det prøver jeg nå å gjøre noe med. Kostholdet har blitt gjort noe med og jeg prøver nå å være på trening mer enn 1 gang hver 3. mnd. SÅ langt har det gått bra og kiloene har begynt å slippe taket, men det er en lang vei å gå. Jeg har aldri vært noe glad i å trene egentlig. Syns det er mye bedre å ligge hjemme på sofaen og se på noe shit på tvn. Men hvis man gjør det pluss at man gjør det i over 1 år så sier det seg selv at det er jo ikke helt bra for denna kroppen. Mammaperm er kiloperm. Det blir nok litt enklere nå som jeg begynner om jobbe om 2 uker også. Få litt rutiner på ting igjen!

 


Serviettene har vi i butikken. Man blir jo bare glad av å se rosa flamingoer!!


"RÅSAAAAAA"Det her er seriøst det beste saltet som finnes. Jeg bruker det til ALT! Og når man tenker etter så er det ikke så veldig mye smak i egg, men med denne herligheta på toppen så blir det helt kanon godt! (Vi har den her og veeeeldig mye annet fra Vahe i butikken)

K L E M

2 kommentarer

Vendelin

23.03.2017 kl.09:08

Du er ikke alene der! jeg har et ønske om å klare å få tilbake min gamle kropp og det er en lang vei igjen, men etter denne graviditetn så skal jeg gjøre noe med det :)

stylebyfrm

23.03.2017 kl.09:12

Begrenser du sukkerinntaket og drikker mer vann, vil jeg garantere at du vil se resultater. Du vil også føle deg mye bedre. Jeg startet nylig på et prosjekt hvor sukker er fjernet fra kostholdet, for å se de helsemessige fordelene men også det ytre. Det er verdt å prøve.

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits