PARIS

Heisann.

Skal si det tar tid mellom disse innleggene. Det er lissom noe hele tiden, og skrivelysten kommer annenhver uke.. Så da blir det sånn.

Siden sist jeg var innom her så har vi vært en tur til fantastiske Paris. Ungene fikk jo dette i julegave fra oss og det er vel den beste julegava vi kunne gitt til dem og oss selv. 

Det å ta med seg unger på en storby ferie går egentlig ganske greit, HVIS man er flink til å planlegge. Jeg brukte 2 uker på å lese meg opp om alt fra avstander, fremkomstmidler, åpningstider, priser osv. Da slapp vi å bruke tid og hodebry på dette. Alt gikk knirkefritt!! Vi hadde også en lang prat med dem at dette var en stor by med veldig masse mennesker og at de måtte være flinKe til å følge med å ikke bare gå avgårde. Vi hadde en mormor hjemme i Norge som hadde helt panikk om at vi skulle miste dem. Vi dro med 3 unger og kom heldigvis hjem med 3 unger!

Disneyland har vært et sted som jeg har drømt og dra til i en evighet. Vi bestemte oss kjapt for at vi aldri skal dra hit på sommeren. For selv i februar så var det kaos til tider med laaange køer og masse folk. Det var ca 1 times ventetid på de fleste karusellene og enda lenger for å hilse på figurene. 

Temperaturen var egentlig helt perfekt alle dagene. Det var overskyet de fleste dagene, men det regner ikke. Eller jo.. en gang, men da hadde vi plassert rompene våre i en resturant så det gjorde ingenting. 

Vi har bestemt oss for å ta en skikkelig kjærstetur til Paris. Det er noe med å kunne gå rundt der og se på alt og spise, drikke og nyyyte. Så det gleder vi oss veldig til når den tid kommer. 

 

 

 

K L E M

2 kommentarer

lisarorvik

21.03.2017 kl.10:01

For en fantastisk opplevelse :)

Iselin Renée

21.03.2017 kl.10:14

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits