04.01.2017

Det vrenger seg i magen når jeg hører barn si at de ikke husker hva de fikk til jul. De husker rett å slett ikke hva de har fått i gaver av andre mennesker. Og da tenker jeg at det har gått for langt. Det blir for mye for dem. Det handles gaver for så utrolig mye penger. Det er ikke lenger sånn at man kan gå lenge å  ønsker seg ting. Det merker jeg med meg selv også. Jeg kan si at jeg ønsker meg ting, men det tar ikke lang tid før jeg går å kjøper det selv. 

 

I år så snakket jeg og samboer mye om det her. Når vi spurte ungene som hva de ønsket seg til jul så fikk vi svaret: Jeg vet ikke. Da gikk jeg i tankeboksen. Skal vi virkelig dra til lekebutikken, kjøpe noe bare for å kjøpe noe. NEI. Det skulle vi ikke. Vi ble enige om at i år så skulle vi bruke lite penger på gaver til hverandre og heller gjøre noe som ungene har mast om leeeenge. Dra til PARIS <3  Jeg elsker den byen. Samboer har aldri vært der og hadde veldig lyst til å dra. Jeg fant noen billige flybilletter i vinterferien og bestilte. 

Det kommer til å bli kjempe koselig. Det er så fint å heller kunne bruke penger på opplevelser, enn ting som blir lagt i en skuff. En ting jeg alltid har hatt lyst til å gjøre er å dra til Disneyland. Jeg har aldri vært i Paris med unger, så det har ikke falt seg naturlig. Men nå!!! Jeg kjente jeg angret litt når jeg så prisene. Ja det koster å dra på tur, men vi legger heller penger i det. 

Så nå går alle sammen å teller ned dager til vi skal dra!!

Gleden var stor!!!

video:img0082

K L E M

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits