En helt vanlig tirsdag

I går så forsvant jula ut. Jeg har hatt 0 julestemning den gangen her. Med plussgrader ute hele desember så var den vanskelig å finne. Nå titter jeg ut og ser store snøflak ramle ned fra himmelen. Den kunne vel ha vist seg noen uker tidligere eller!!! Sambo var ikke så veldig happy når han kom hjem fra jobb og så at jeg hadde rydda vekk alt. HAHA. Det lå flere barnåler på gulvet enn på treet, så det var helt greit syns jeg.

 

Det er en helt fantastisk følelse når jula er vekk. Et nytt år ligger framfor oss og det skal bli et kanon år. Jeg har satt meg mange personlige mål dette året. Og jeg kan ikke vente med å ta fatt på dem. 

Nå sitter jeg å drar meg i håret. Jeg har endelig lært meg å strikke, men strikkeoppskriftene er greske for meg. At de skal skrive det så himla vanskelig med en haug av forkortelser. Min søster er NorgesMester i strikking så ho får noen fortvilte meldinger og samtaler fra meg. Jeg er så lur at jeg strikker på 2 gensere samtidig. Kjempe messig og anbefales på det sterkeste!!!

Peace and Love
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits