Søvn en greit

Kjære tid hvor godt det er å sove!!! Etter 9 netter med veldig lite søvn så var gleden stor og kroppen føltes fyllesjuk når Herman kommer inn 09:30 og spørr om det er morgen og om de kan stå opp nå! Lykke lå fortsatt og ladet opp ved siden av meg! Den kan jeg leve lenge på.

Jeg skal ærlig si at det er ganske mange ting som man "glemmer" når barna begynner å bli større. Våkenetter er nok det jeg har gjort mitt beste for å glemme mest, for jeg kan ikke huske hvor ille det faktisk er. Det er en ting når de er litt tverre og ikke vil sove på dagen, men på nattan er en helt annen ting. Jeg blir som et helt annet menneske(om jeg kan kalle det et menneske) om jeg ikke får sove på nattan.

Samboer kan seriøst sove gjennom en krig tror jeg. Han hører ikke en dritt. Og jeg er så missunelig på det. Jeg tror egentlig at bare den ene delen av hjernen min sover. For jeg våkner av at juletre ute i stua mister nåler. Det er helt sjukt. Rett som det er så klikker jeg litt på samboer pga det, men det har han bare gått av.

Nå håper jeg at alle sover i noen timer til før Lykkefisen skal ha litt mat!

Natta!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits