Velkommen 2017

Idag er det 1 januar 2017. Nå kommer jeg til å bruke et helt år på å vende meg til å skive 17 istedenfor 16. 

Kort oppsummert av året som har gått er vel at det har vært en ganske bra år. Etter et tøft svangerskap så fikk vi ei lia prinsesse i premie. Og jeg kunne ikke vært mere fornøyd med den premien. Selvom jeg sitter nå på dag 9 med minimalt med søvn så er ho verdens herligste. Alma Sofie og Herman blir bare herligere og herligere for hver dag som går. Den omsorgen de viser på alle oss er helt fantastisk. De vokser og gror og det er veldig rart at min lille Herman skal begynne på skolen i år. Alma Sofie begynner i 3.klasse og det kjennes ut som at hun snart skal begynne på ungdomsskolen. 

Det skjer mye i verden om dagen. Det er mye hat som er ute å går. Det gjør alltid like vondt å sveipe innom VG eller Dagbladet. Det går vel nesten ikke en dag uten at det er mange mennesker som mister livet sitt. Det er vanskelig for oss å sette oss inn i livene til alle disse menneskene som rømmer for livet hver dag. Det er så langt i fra vår hverdag. Og vi får bare prise oss lykkelige for at vi bor her vi bor!

En ting som er overalt er hat. Det er også hat i Norge. Klassekamerater, kollegaer, familie, venner... Et hat som er så bortkasta. I mitt 30 år gamle liv så har jeg vært gjennom ganske mye. Jeg har hatt de som har stilt opp for meg, jeg har hatt de som ikke har stilt opp for meg. Jeg har vært sint,trist,forbanna. Jeg har tenkt at en sak har alltid 2 sider og før man lager seg en mening så er det lurt og sette seg inn i begge. Nå har jeg blitt så stor at jeg ikke lenger orker å engasjere meg. Jeg orker ikke lenger å bruke energi på å være irritert, lei. Jeg vil heller være den som smiler uannsett. Jeg er så glad for alt jeg har her i livet. Jeg velger heller å bruke energien min på å glede meg over det. 

Slutt å spre hat. Slutt å snakk stygt om mennesker. Dra heller fram det positive. Er det ikke noe positivt å si så la heller være. Vær glad i hverandre. Hva vet vi. I morgen er vi kanskje ikke her. Nettmobbing, blokkering, sletting.. Hva får vi ut av det. At noen andre sitter med en vondt følelse i magen. At noen får en dårlig dag, dårlig uke kanskje et dårlig år.  

 

Det her er mitt nyttårsforsett. Du skal alltid få et smil, en klem, noen gode ord fra meg.  

GODT NYTT ÅR!!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én kommentar

Victoria Larsen

01.01.2017 kl.12:54

Jeg håper du hadde en fin feiring. Godt nytt år! :-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits