Jeg klarer meg.

Det er mye som skal stemme i et forhold. Man skal kunne klare å flette sammen 2 personer til et samliv. Det kan by på mange utfordringer. Ihvertfall når man treffes i ung alder. Man vokser gjennom hele livet. Og det tar mange år før man finner seg selv. I en alder av 29 år så vet jeg at jeg fortsatt vokser. Og jeg lærer stadig ting om meg selv. Gjennom et samliv på 10 år så bygger man opp mye. Hele livet dreier seg om dette samlivet. Når fra en dag til en annen dette brister så står man der. Man har kun seg selv å støtte seg på. Og når man da i tillegg er mamma til 2 små så blir det utrolig vanskelig. Man føler at hele verden raser og at dette kommer aldri til å gå bra. MEN noe jeg har lært er at det alltid går bra. Alt ordner seg til slutt. Pust med magen. 

 

Selvom et samlivsbrudd er utrolig trist så har det kommet 2 personer ut av det som er lykkelige. Som har 2 lykkelige unger. Og som går overens med hverandre. Jeg har lært så mye om meg selv. Jeg har klart å bygge opp et hjem for ungene mine. Jeg klarer å stå på mine egne bein. Jeg klarer å lese av strømmen, skifte lyspærer. Jeg klarer meg selv. Og det hadde jeg ikke trodd for 3 år siden. 

Nå er jeg så heldig at jeg slipper å klare meg selv. Jeg har fått en fantastisk samboer, ekstrapappa og pappa til den lille i magen. Jeg kunne virkelig ikke hatt det noe bedre. Og selvom jeg slipper å klare meg alene så har jeg fortsatt det i bakhodet at jeg kan klare meg alene. Og det er en fantastisk følelse. 

Nå kommer snart den største prinsessa mi hjem fra skolen. Mamma hente Herman i bhg. Så skal vi ha en skikkelig kosedag her hjemme før de skal til pappan sin i morgen.   

 

 


 

Her er det et bildet fra Spaniaturen vår i fjor sommer. Den fine familien min!

 

Klem

2 kommentarer

Erle

18.04.2016 kl.14:36

Flott familie! <3
Erle: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits