Lengter..

Hei alle fine mennesker der ute. Jeg håper dere har det bra:)

Nå sitter jeg i godstolen min med pledd rundt meg og skal snart se på Frustrerte fruer. Idag føler jeg det virkelig har gått i ett. Jeg har vært på jobb, hentet unger, laget mat, lekt med unger, vært på foreldreutvalget møte i barnehagen og vært på personalmøte. En effektiv dag. Jeg kom på at jeg også rakk og kjøpe en gave til tante og onkelungen vår. Jaja. Det er kanskje ikke så rart at jeg kjenner det i hodet da:)

Nå er det ikke lenge tilfør vi kan nyte lange sommerdager. Jeg føler det på meg at sommeren kommer vært øyeblikk. Da er det veldig fint at jeg jobber både tidlig og seint. Det å kunne nyte sola hele formiddagen og helt til klokka 3 er ganske deilig. Ungene og jeg koser oss masse ute. Bare det og flytte frokosten ut har så mye å si. Og nyte en kaffekopp på trappa i morgen sola. Åååå som jeg gleder meg. Nå går det raske skritt mot sommerferien også. Vi skal ha det ganske seint i år, men det er bare deilig. Alma Sofie teller ned til vi skal til Vimmerby i Sverige og bo sammen med Pippi og alle de andre barna til Astrid Lindgren. Jeg må si at jeg gleder meg jeg også. Jeg elsker Pippi, Emil, Lotta osv.. Jeg kommer vel til å kose meg like mye som ungene om ikke mere:)


Her om dagen så fant jeg ungene sånn her:) Da måtte jeg le. Herman fikk både spenner og strikker i håret sitt. Alma Sofie snakket til han som han skulle være en kunde. Hun spurte hvordan han ville ha det ol. Herman bare satt der og smilte:) Det er noen vakre unger jeg har ♥

Ha en fin kveld videre!

4 kommentarer

Amal Belaaouam

11.06.2012 kl.23:09

hektisk med unger hehe.. fin blogg btw :)

Marita - mamma til Shawn Kevin

12.06.2012 kl.08:51

Så herlige barn :)
Marita: Takk:) Ganske så fornøyd med dem:)
ung tvillingmor: Tja jeg kam vel si at det er det. Haha:) Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits