Nå er det lenge siden nå..

Jeg ser det er noen stakkarer som er inne og titter hver dag. Det er koselig det da:) Jeg må jo bare si at jeg lever i beste velgående:)

Dagene flyr unna og jeg har rett og slett ikke hatt noe ork til å sette meg ned og skrive, ordne med bilder å legge ut. Jeg bruker heller tid på ungene og mannen. Og frustrerte fruer. Hehe. Altså så bruker jeg tid på meg selv også. Det er så viktig. Man må ikke glemme seg selv inni alt det styret med å få hverdagen til å fungere. Man er bare et menneske og alle trenger pleie.

Det går veldig bra med ungene. Alma Sofie bare vokser seg stor og fin og Herman er en liten morsom skrue:) Jeg vet ikke hvor mange ganger om dagen jeg ler av de 2 der. Av alt det rare de gjør og alt det rare som blir sagt. Det er jo av ungene man får høre sannheten ikke sant?!  

De er fortsatt veldig gode venner og de leker masse med hverandre, men jeg har også latt merke til den berømte søskenkranglingen. Lillebror har begynt å si ifra og det er ikke storesøster så begeistret for. Her er det hun som bestemmer og lillebror skal gjøre som hun sier. Og det gjør han som regel også. Hehe.. Men det er veldig fint at de klarer å si fra. PÅ hver sin måte da vel og merke. Herman snakker jo ikke så enda, men han er veldig flink til å lage lyder:)


Det her er fra i morges. De koser seg med pledd og sutt også barnetv.

Oskar og jeg har det veldig bra:) Vi har vært gift i 5 år til sommeren og det skal feires med en helg i Gøteborg. Helt uten barn. Vi har aldri vært noen steder uten dem så det skal bli spennende. Jeg gleder meg masse ihvertfall. En helg som bare er vår. Og bare det å vite at ungene er i gode hende gjør så godt♥

Idag har vi vært i barnedåp til lille vakre Vilde. Det var en kjempe fin dåp med herlige mennesker. Alle koste seg masse og alle var ganske slitne når vi kom hjem. Da var det veldig godt og sette seg ned i sofan med pleddet over seg og bare slappe helt av. Jeg får ihvertfall slappe av så lenge jeg kan for jeg har en seng som skal skiftes på og klær som skal brettes. Men det kan vente litt til:)

Ha en fin kveld!!

2 kommentarer

Jeanine <3

10.06.2012 kl.21:36

<3
Jeanine: <3

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits