God lørdagskveld.

Hei hei:)

Nå sitter jeg og koser med med en Cube sammen med mannen. VI har nettopp sett på en kjempe morsom film. Forgetting Sarah Marshall. Den bør ses:)
Nå som filmen er ferdig satt vi ved hver vår data. Haha. Kan ikke ha for mye tid sammen heller:)

Idag har jeg vært på jobb sammen med søte Helene. Det er alltid så koselig å jobbe på lørdager. Det er en helt annen stemmning og folk er mere lystigere. Det liker vi:) Jeg fikk også kjøpt meg en ute dress idag. Jeg har sett etter det lenge. Jeg har jo begynt og sykle Alma Sofie i barnehagen de dagene jeg kan det. Og noen dager er det ikke like fint vær så da er det greit med klær som tåler det. Idag fikk jeg endelig tak i det. En grå og rosa jakke fra Nike med rosa bukse. Jeg hadde aldri i verden trodd at jeg skulle ha på meg noe sånt, men det var så sinnsykt kult:) Jeg kan ta bildet av det i morgen når det er lyst ute:)

Etter jobben så dro vi en tur til Fredrikstad for og se om jeg fant en utebukse til Alma Sofie som hun kan ha i barnehagen. Jenta har vist vokst ENDEL så dressen jeg kjøpte til henne i våres er altfor liten. Og da mener jeg altfor liten også. Beina gikk opp på leggen. Hehe. Det ble en kjempe rask tur, men jeg fikk med meg en bukse og jakke til vesla og en jakke til lillebror. Så nå er de også klare for våren:)

Nå skulle jeg egentlig legge ut bilder, men det er noe tull med Blogg.no IGJEN så det blir det dårlig med:(

Ha en fin kveld..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits