Hei hei

Jeg sier som ei venninne av meg sa: Man merker godt på bloggen din når ikke ting er som de skal. Og det kan jeg skrive under på. Jeg bruker bloggen til og tømme meg. Få luftet tanker og meninger. Når det ikke passer seg og skive akkuratt det jeg føler så er det vanskelig for meg å skrive noe.

Livet er som en berg og dalbane. Nå i det siste så har jeg vært nede i en lang dal, men nå så klatrer jeg meg sakte men sikkert opp igjen. Sånn er det bare. Og det kommer nok mange flere daler. Man må bare finne et godt grep og klatre stille og rolig opp igjen. Det skader ikke å ha en som hjelper deg og heier på deg heller. Jeg er så heldig at jeg har mange. Og jeg tenker på de HVER eneste dag♥

Idag har jeg kost meg på jobben. Vi fikk en del nye smykker idag så det var moro og pakke opp. Masse bling bling. Det liker vi:) 

Jeg har også vært og trent Corebar med herlige Marianne. For en dame. Hele rommet lyser opp når ho kommer inn. Det er et forbildet altså. Ho er så godt trent og i farta. Jeg håper virkelig jeg er i så god form når jeg blir eldre. Nå skal jeg være forsiktig med å si noe tall, men jeg tipper hun er  rundt 40+ jeg:) 

Nå skal jeg slappe av i noen timer før jeg skal legge meg. 

Ha en fin kveld videre♥

Herlig bildet fra da vi var et sted med Hege, Dag og Willhelmine. Jeg husker ikke hva det het jeg:)

4 kommentarer

18.04.2012 kl.23:00

Jeg vet så altfor godt hvordan du har det. Jeg har det sånn i perioder selv. For meg blir hver dag et slit og man vet liksom ikke hva man skal gjøre for å finne glede i noe som helst. Selv om man egentlig har masse å glede seg over- så klarer man fortsatt ikke det. For meg er det kjempe frustrerende... Jeg prøver alt jeg kan å nyte de periodene hvor jeg faktisk føler glede og kan "leve" som jeg pleide før jeg satt meg på denne berg og dalbanen jeg ikke klarer å gå av. Jeg tror det er det beste man kan gjøre, fo det handler nok litt om det å bryte den onde sirkelen man kommer inn i av negative tanker. Jeg håper at du får en lang periode hvor livet smiler til deg og du har det bra!

Jeg har også lyst til å tipse/ minne deg på noe; har du lest "fotsporene" ? Et lite utdrag: de gangene i livet dit da prøvelsene og lidelsene dine var størst- og du bare kan se ett par spor i sanden, det var de gangene da jeg bar deg i armene mine. <3

syns denne teksten er så flott! Tenker ofte på den når jeg har det tøft!

Hege :)

19.04.2012 kl.18:16

Vi var på Alby på Jeløya ;)
Hege: Det var det ja:)
Anonym: Det er ille når det er sånn. Men man må bare prøve go finne gleden i det man har. Jeg har 2 fantastiske barn og en mann som elsker meg og jeg dem. De lyser opp hverdagen min. Så Vi må bare være flinke til å se det positive i ting:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits