11.04.2012

Hjelp..

Her har det skjedd mye. Hele Blogg.no har blitt helt anderledes. Har ikke fått med meg det jeg:) Sånn er det når jeg ikke er her så mye. 

Nå i det siste så har jeg vært inne i en litt rar og tøff periode. Heldigvis så virker det som om det går bedre nå. Livet er prøvelse... Man må bare finne de beste måtene og løse det på. Det er ikke alltid like lett, men hvis man bare gir det litt tid, vrir litt på det og ser på det på en annen måte så går det seg som regel til. 

Dagene går som før egentlig. Det går i jobbing og samvær med familien min♥

Idag har vi vært på helsestasjon med minstemann. Han har fått 1 års vaksinen og jeg må si jeg er overrasket over hvor bra han tok det. Det var litt gråting også var det over. Da var han mere interessert i og finne biler og flørte med de kommende mammaene på venterommet:) Han der... Han kommer til å bli en Don Joan:)

Vesla har blitt kjempe flink til å gå på do. Ho går uten bleie hjemme og når hun først har på bleie så sier hun i fra når hun må på do. Det har gått kjempe greit. Hun hadde først en potte, men den var ikke noe stas. Vi kjøpte derfor en sånn liten ring som man legger på do og den falt midt i blinken:) Så da håper jeg at jeg snart bare har en bleie unge:)

Det kommer så utrolig mye fint på jobben nå. Jeg kan legge ved noen bilder av et nytt merke som vi har fått inn. 

Sögne
Det er et Norsk merke så det er jo spennende. Jeg elsker stjerner så dette var et merke som gikk rett hjem til meg:) Det finnes i en nydelig lyseblå farge også. Det kommer flere bilder på Marihønas sin Facebook side. Den kan du finne her: http://www.facebook.com/marihonastopp

Nå skal jeg hjelpe mannen med lekser.

Ha en fin kveld!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits