Paris

Nå har jeg litt tid så da kan jeg skrive og legge ut noen bilder fra turen:)

Flyet vårt gikk 17:25 på tirsdagen. Heldigvis så var alt i orden på flyplassen etter forsinkelsene dagen før. 


Det snødde skikkelig på gardemoen. Her står vi i et skur og venter på shuttlebussen bort til flyplassen.

Alt gikk kjempe fint. Vi kom gjennom kontroll og det som var. Men det er noe jeg reagerte på. Vi viste ikke passet en eneste gang. Og det er kjempe rart!!!!


Her er vi ombord på flyet og venter på at det skal lette. Vi satt langt framme så det var deilig.

Turen inn gikk også kjeme fint. Vi satt og leste blader og plutselig så var vi i Paris. Da begynte jeg og kjenne det i magen. Nå stod alt på meg og at jeg skulle finne fram. JEG.. Jeg som stod bakerst i køen når de delte ut rettnings sans. Med kartet i den ene hånda og kofferten i den andre og med Christin på slep så tok vi først en buss før vi måtte bytte til en annen buss så måtte vi fra den bussen og over på en metro. Og ja.. Jeg klarte det:) 

Så var det bare og finne hotellet som vi gjorde på 3 min. Da vi hadde sjekket inn så skulle vi finne rommet vårt. som lå i 2 etasje. Jeg spurte om vi skulle ta heis. Mannen i skranken små lo og nikket på hodet. Vi fant heisen og stod og ventet. Dørene åpnet seg og søstra mi og jeg brøt ut i en høy latter. Hvordan i alle dager skulle vi få plass i den heisen?? Den var så liten den. Jeg trodde ikke det var mulig å lage en så liten heis. Det endte med at vi fikk satt koffertene oppe på hverandre og vi stod heeelt inntil hverandre å lo så vi gråt. 

Det ble ikke mindre latter da vi kom inn på rommet. ALT var lite. Badekaret var kjempe lite, dusjhodet hang langt nede på veggen. Kles skapet var kjempe lite og det var verdens minste tv der. Jeg er ganske sikker på at jeg bestilte et rom for små mennesker. Heldigvis så er ikke vi av de største menneskene så det gikk veldig bra. 

Vi fikk samlet oss og ledd ferdig da det var tid for og finne noe mat. Kl var blitt halv 11 på kvelden og det var ikke så mye som var åpent. Det endte med at vi bestilte en pizza som vi tok med på hotellet. Med pizzaen over hodet tok vi heisen opp til rommet:)


Så var det kvelden:)

Vi stod opp kl 0700 dagen etterpå. Vi dusjet og kledde på oss før vi gikk ned for og innta frokosten. Jeg hadde gjort søstra mi oppmerksom på at de har en veldig enkle frokoster i Paris, men jeg tror ikke hun hadde trodd den var så enkel:)


Baguett med syltetøy og appelsinjuice. 
Vi ble jo mette da:)

Så var det opp og sjekke ut av hotellet. Vi krysset fingrene for at vi kunne ha koffertene våre på hotellet. Det var no problema:)

Da var kl 0815. Jeg hadde håpet på at vi kunne få til en liten turistatraksjon for søstra mi når vi først var der. Og det fikk vi til. Vi gikk rett på med en gang:)
På vei opp. En veldig spent søster følger med.


Framme snart?? Neida. Litt til. Hun ser veldig rolig ut, men innerst inne er hun veldig redd. Og hun prøver å drepe rekkverket inni heisen.


Det blåste helt syyyykt. Og tårnet svaiet. Jeg kan si at jeg kjente det i magen da ja.


Det er jo stykke ned for å si den sånn:)


Jeg tror søstra  var ganske fornøyd med at jeg klarte å få til en tur opp i eiffeltårnet i det hektiske programmet vårt:)

Så var det vidre til det vi var der for. SHOPPING:)


Her er det jo faktisk også en turrist atraksjon:) 

Vi gikk opp og ned gata. Vi gikk på Mc donalds for og spise også handlet vi litt til. Det ble en del tilslutt.


Jeg fikk handlet alle julegavene:)

Jeg fikk med meg en del penger av mannen som var julegave fra han så jeg fikk handlet endel til meg selv, men sånn som det er hver gang så var det ungene som fikk mest:)


En liten pust i bakken før vi gikk tilbake til hotellet i 5 tiden. Vi orket rett og slett ikke mere:) Så var det å finne tilbake til flyplassen, noe som gikk knirkefritt. Vi fikk handlet det siste vi skulle ha på taxfree. Så var det bare å slappe av og ta flyet hjem igjen:)

Det var en kjempe morsom tur. Utrolig MYE latter og tårer, handling og ikke minst gåing. Det er noe jeg så absolutt ville gjort igjen. Det var ikke noe problem og finne fram inni der heller, men det kan hende det var for at jeg har vært der før og noe sitter igjen. 

Så tusen takk for turen kjære søstra mi. Jeg er kjempe stolt av oss! Og det bør den kjære svogeren min være også som ikke trodde vi kom til og finne fram til Gardemoen en gang. Haha:) 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits