En reddende engel

Mannen var så snill og kom hjem med dette istad..

Jeg begynner å bli ganske lei nå. Har vært dårlig i over en uke. Så denne influensaen er ganske seig altså. Men men.. Det går vel over:)

Jeg sitter og sikler på Mac. Jeg lurer veldig på om jeg skal kjøpe meg en slik en. Folk bare skryter av den så den må jo være litt bra:) jeg har jo en data fra før så jeg trenger jo ikke da men. Vi får se hva jeg gjør:)
Noen av dere som har Mac??

10 kommentarer

Famwangaasegg

12.11.2011 kl.21:48

Jeg har:) Etter vi kjøpte Mac ble vi helt frelst! Alt som het PC føyk rett ut, her er det Mac som gjelder;)

Alt er så mye lettere, en enkel maskin å ha med å gjøre:)

Anette

12.11.2011 kl.22:34

Vi har mac:) Er vel 5 år siden vi kjøpte for første gang, og vi skal aldri tilbake til pc.. Alt er veldig brukervennlig, og så blir alt mye enklere i forbindelse med iPhone og iPad:) Anbefales!!
FAMwangaasegg:Hvilken Mac har dere da??
Anette:Hvilken Mac har dere da??

Famwangaasegg

13.11.2011 kl.15:47

Jeg har en Mac Book Pro, den er "gammel", men holder seg kjempefint. Kjøpte den for 3 år siden, og funker enda like bra! Har veldig lyst på Mac Book Air, vi får se etterhvert! Kunne egentlig tenkt meg en Ipad også, mannen har det. Også har vi et par stasjonære Mac´er. Apple frelst? JA!

:)

Anette

13.11.2011 kl.17:12

Vi kjøpte oss ny MacBook Pro i mai,den er helt super!Fordelen med den i forhold til air er at du har cd-rom i selve maskinen,mens på air må du ha den ved siden av..Men det spørs jo hvor mye du har bruk for det da selvfølgelig:)Vi bruker vår som DVD-spiller også,så for oss er det veldig kjekt..Tror du kommer til å bli kjempefornøyd med en Mac altså!:)
Anette:Jeg har ikke cd-rom i denne pcen heller og jeg har egentlig ikke savnet det, men jeg får se hva jeg gjør:) Vi bruker x-boksen som dvd-spiller vi se:) Jeg tror også jeg blir kjempe fornøyd. Alle skryter ihvertfall:)
FAMwangaasegg:Jeg har liksom sett litt på Macbook air og se. Jeg har jo en mini pc så jeg tror at Pro blir veldig stor for meg. Det blir jo en sofa ps som vi kaller det:) Hehe.. Apple har jo mye morsomt da:)

Famwangaasegg

15.11.2011 kl.09:37

Macbook Air er kjempefin!:)
FAMwangaasegg:Jaaa:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits