På bæsj

Det er fredagskveld og klokken er 22:13. Jeg ligger i senga. Det var ingenting og se på på tv, ingen filmer jeg hadde lyst til og se så da gikk jeg å la meg bare på bæsj. Det tok ikke lange tiden før jeg gikk og hentet datan. Mannen sitter og spiller så jeg kunne ikke ta fra han den gleden når han endelig får lov:)

Ikveld så har vi fantasert og drømt om hva planene er med huset. Vi kom vel fram til at vi vil bygge vårt eget om noen år så vi vil ikke legge så alt for mye penger i det her. Vi var inne på tanken om å bygge på, men det koster så mye så da kan vi liksågodt selge det å bygge et hus sånn vi vil ha det. Grunn til at vi snakket om å bygge på var for at det er så utrolig små rom her. Det er egentlig helt grei fassong på huset og mange nok rom, jeg skulle bare ønske at de var bittelitt større. Men men.. Da legger vi den planen på is så kan vi heller drømme og spare til vårt drømme hus:) Jeg har fortsatt veldig lyst og bo sånn vi gjør nå. Landlig, men sentralt. Det er nok ikke så mange tomter i nærheten her men. Jeg elsker det stedet vi bor på. Vinner vi i lotto en dag så sprenger vi vekk hele huset også bygger vi heller et nytt et:)

Vaskerommet er blitt satt litt på vent. Vi fant ut at vi ville ha varmekabler og fliser på gulvet så det blir litt dyrere enn antatt. Da er det bare å vente på at pengene skal dukke opp. De er like rundt hjørnet tror jeg så vi setter nok i gang om ikke så veldig lenge. Jeg gleder meg skikkelig til det er ferdig der nede. Da håper jeg på at vi får begynt på gangen nede også sånn at vi får revet vindfanget, isolert en  vegg, lagt varmekabler i gulvet og lagt på nye fliser der også. MEN det koster penger så det får vi ta når vi kan.

Vi har også hatt planer om og ta utvendig til sommeren. Bytte kledning og vinduer. Vi har allerede sett oss ut en kledning tror jeg. Den er litt spesiell, men veldig artig. Jeg tror huset vårt vil passe til det. Alt skal jo koste så himla mye penger!!!!!!!!!!!!!

Nå begynner øyelokka å bli tunge så da sier jeg natta:)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits