Ikke vær sinna!!!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening. Jeg har trøkka i meg en stratos sjokolade med ganske god samvittighet. Og ikke nok med det. Sjokoladen skylles ned med en deilig glass cola.. Mmmmmm.. Jeg spiser veldigsjelden sjokolade eller drikker brus så når jeg først får lyst på det.. Ja.. Da kjøper jeg meg det:)

Jeg vil fortelle om en ny ting jeg har klart og gjøre. Kanskje noen andre der ute også klarer det samme.

I den siste tiden så har jeg hatt veldig mye sinne inni meg. Et sinne som har klart og Skyve gleden til side. Den gleden jeg har inni meg når det kommer til familie og venner. Gleden av å leve. Jeg gikk rundt og var skikkelig sinna inni meg. Selvom jeg kanskje smilte og lo så lå det og ulmet inni der.

Men en dag så tenkte jeg at dette er noe tull. Det sinnet skal ikke få ødelegge noenting. Jeg vil ikke være sinna. Jeg vil være glad. Jeg vil vise barna mine at jeg er glad. Jeg vil kose meg og leke med ungene. Bare være glad for at jeg lever. Og Det funka. Bare det og bestemme seg for og ikke være sinna. Det er ingen som er verdt det. Jeg vil heller bruke energien min på noe annet. Jeg vil nyte hver eneste dag sammen med de jeg er glad i. Jeg vil le og jeg smile. Ikke være furt og grinette for at ting ikke går som jeg vil. Noenting kan jeg desverre ikke styre over. Men i bunn å grunn så taper jeg ikke noe på det så lenge jeg klarer å leve i nuet. Bruke dagen som om det skulle være den siste.

Jeg er en glad jente og jeg elsker livet mitt. Det er jo selvfølgelig ting jeg vil forandre, men jeg kan ikke. Jeg må bare ta det med godt mot og tenke at jeg lever jo idag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits