Søndag.

God søndag.

Helgen vår har vært fylt av alt fra latter til gråt og fortvilelse. Et ganske så stort spend kan man si. De nærmeste vet jo hva dette gjelder og de er ganske så sjokkerte og fortvilet selv. Jeg har rett og slett ikke ord.

UANSETT så stopper ikke det oss. Vi har kost oss med familien vår. Vi har vært kjærester, mamma og pappa og bestevenner. Ingenting er bedre enn det:)

Vesla kom hjem med en kjempe koselig oppmerksomhet fra barnehagen om fredagen. Det var en stor og nydelig blomsterbukett fra min vakre veninne. Og den buketten har jeg sett på hele helgen og tenkt når ting har vært vanskelig at det er folk som er glad i oss og støtter oss.


Lillebror ligger og hviler seg etter en formiddag på babysvømming. Etter at han har våknet så tar vi turen ut for og hilse på noen sauer, noe vesla gleder seg veldig til(og mamman:)

Dagene går opp og ned. Jeg prøver og se lyst på ting og jeg prøver å nyte dagene med ungene og mannen til det fulle. Derfor så er det ekstra sårt når mennesker tråkker fullstendig på deg og tapper deg totalt for energi. En energi jeg kunne så sårt trenge, men som alle sier så må vi bare ikke bry seg om det. Det er ikke vårt tap. Heller være glad for de vi har i livet vårt og ikke gråte over de som ikke er der:)

Ha en fortsatt strålende dag!

2 kommentarer

Famwangaasegg

09.10.2011 kl.17:50

God søndag:)<3 "Bevar ditt hjerte framfor alt du bevarer, for livet går ut fra det."
FAMwangaasegg:Takk for fine ord <3

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits