En liten forklaring.

Mange tanker fra meg denne formiddagen.

Det har nå begynt og synke inn. Jeg har kanskje ikke tenkt så mye på det eller jeg har kanskje ikke tenkt på det med vilje. Jeg vil ikke. Jeg kan ikke.

50% er noen ganger lite, men noen ganger kan det være gsnske mye. Når man får beskjed at det er 50% sjanse for at man kan ha en sykdom. En veldig slem sykdom. En sykdom som kan forandre hele livet mitt, vårt. Det kan skje om noen år eller det kan skje om mange år eller ikke i det hele tatt. Noe jeg håper av hele mitt hjertet <3 Da er 50% ganske mye. Jeg vil ikke.

Ungene mine.. Jeg gråter.. Jeg vil ikke tenke på det en gang.

Det er nok et fåtall av mennesker som skjønner hva jeg går igjennom nå. Jeg er helt umenskelig vondt og skremmende. Ikke minst.

Jeg går uvitende inn i dagen.

Hele tiden så går jeg med en klump i magen. Jeg kan ikke tenke på det hele tiden. Jeg blir sliten i hodet mitt. Hva, hvis, når?

Denne perioden er vel kanskje den værste. Har jeg det eller ikke? Er jeg syk eller ikke? Hvordan skal jeg bruke dagene mine. Skal jeg henge meg opp i små idiotiske ting. Skal jeg ta meg nær av at mennesker som er dumme mot meg/oss? Eller skal jeg drite i det.

Det er så vondt. Så utrolig vondt. Dere aner ikke.

Jeg er lei denne masken jeg tar på meg hele tiden. Alt skal lissom være i orden når jeg egentlig bare har lyst til å sette meg ned å skrike. Gråte.

Det er så vondt. Uvitheten spiser meg opp...

Jeg trenger alle de gode tankene jeg kan få!

Jeg vil vikelig ikke dette!!!

20 kommentarer

Nina

01.10.2011 kl.09:44

Uff,dette hørtes alvorlig ut,og jeg vet ikke hva det er.Men skjønner at tankene dine gnager deg opp og at du er kjemperedd.

Krysser fingrene for at alt går bra med deg/dere!

Det glutenfrie liv

01.10.2011 kl.09:47

Ikke lett. Vet ikke hva som feiler deg elle rhva denne sykdommer er?! Men håper du slipper unna den og at alt går bra. Lev nå!

Helene

01.10.2011 kl.09:47

Ida :-(( nå fikk jeg en stor klump i magen, og tårene triller.. jeg vet ikke hva jeg skal si, det her er ikke mulig!! jeg vil gjerne ha en jentekveld med deg og Pernille en dag, det er så lenge siden, og så lenge siden vi har snakket sammen! glad i deg <3

Pernille

01.10.2011 kl.09:59

Sett deg ned å gråt, gå ut i skogen med ipoden i øra, la tårene strømme! Det er noe du trenger og kroppen din har godt av! Du vet at du alltid kan ringe eller komme hit! Skjønner at dette ikke er lett, men vi skal finne ut av det og jeg skal alltid være her for deg<3 vi håper på det beste.. Bare si i fra om det er noe vennen <3

Maria G S

01.10.2011 kl.10:46

Kjære lille vakre, tapre vennen min <3 Vi har jo snakket om det her et par ganger, og det er et kjempevondt tema! Men kanskje det er lurt å finne ut av det, sånn som vi snakka om? Skjønner at det er skummelt, men du og jeg er utrolig like på ting som dette. Hvis man ikke vet, så blir man helt ødelagt av å gå og lure.. Du vet at jeg er her. holder deg i hånda hvis du vil det, og stiller opp så godt jeg bare kan hvis du trenger meg. Sånn som du har det nå, så plager du deg selv hele tiden. HVIS oddsene viser seg å ikke gå din vei, så vil du finne måter å takle det på. Men hvis du IKKE har denne sykdommen, så er det jo kjempedumt å ha kasta bort masse tid på å plage deg selv med noe som ikke kommer til å skje. Jeg er så innmari glad i deg, og det gjør meg vondt å se at du har det vondt. Er enig med Pernille forresten, sørg for å få ut det du holder igjen! Hvis ikke vil alt bare eksplodere en dag, og det har ingen godt av. Jeg blei med deg på luftetur, hvis det er ønskelig. Bare gjør det du kan for å få klarnet tankene litt. Det tror jeg du trenger. Og jeg er her, det vet du.

01.10.2011 kl.11:56

Huff, blir helt bekymret for deg jeg nå. Selvom jeg ikke kjenner deg! Har du vært på undersøkelser for dette eller er det bare noe du tror? Syns det er trist at ting ikke går din vei om dagen. Ang jobben til mannen din også. Jeg har også opplevd det samme. Hus og gjeld og barn også mista mannen jobben :s men han fikk heldigvis en annen jobb kort tid etter. Så det ordner seg for han også, det er jeg helt sikker på!!!

Sender deg en stooor klem <3 <3 <3

Mathilde

01.10.2011 kl.13:06

Tenker på deg!

Annette Olavesen

01.10.2011 kl.22:03

Håper virkelig ting ordner seg for deg, merker jeg fikk tårer i øyekroken av å lese innlegget selvom jeg verken kjenner deg eller vet hvem sykdom du snakker om. Krysser fingrene for deg!

LLk

02.10.2011 kl.14:45

Fikk frysninger over hele. Håper dette ordner seg for dere. Livet er så skjørt og urettferdig, og noengang skal alt skje på en gang! <3

Camilla Høvik

02.10.2011 kl.20:48

Hei Ida!! Jeg tenker mye på deg og håper du finner ut av det her! Uff..er jo så ille det her!!! Har selv opplevd mye motgang og kan gi deg et håp om at ting vil ordne seg også. Mannen min mista jobben på dagen han også - da bedriften han jobbet i for noen år siden, gikk konkurs. Husker det var veldig tøft. Dere vil vokse på det og det vil ordne seg for din kjære!!!! BAre si iffa hvis du vil gå en tur eller prate på verandaen min!!Du er velkommen!!! Klem Camilla
Camilla Høvik:Tusen takk for omtanken og jeg tar gjerne en prat på verandaen din en dag:)
LLk: Takk for det <3
Annette Olavesen:Takk for det <3
Mathilde:<3
Anonym:Takk for det <3 Det hele er egentlig ganske inviklet så det må jeg nesten komme tilbake til deg på. Dette er en arvelig sykdom og det er da 50% sjans på at jeg har arvet den..

Stor klem tilbake <3
Maria G S:Tusen takk vennen <3
Pernille:Takk søte deg <3
Helene:Det kan vi prøve å få til vettu <3 Glad i deg <3
Det glutenfrie liv:Takk for det<3
mammantiljessicaogbenjamin:Takk for det <3

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits