Home

Huset vårt står fortsatt på hodet. Vi skulle egentlig blitt ferdig for lenge siden, men så er det dette med tid. Hvor blir den av?

Er det ikke det ene så er det det andre. Så skal den ene hjelp med det ene etter det andre, men får vi noe hjelp tilbake.. Neiii.. Så da blir ting satt på vent hele tiden. Nå er det taket som må ordnes på før jeg kan finne fram kvistlakken. Sluttresultatet skal jo bli hvitt så det gleder jeg meg til. Nå får andre vente litt så vi får tid til og gjøre noe her hjemme.

Vesla er ikke i form idag stakkar. Feber og pjuskette. Håper det hjelper litt etter en liten lur. Det er ikke noe moro og se henne sånn. Kanskje ho må være hjemme fra barnahagen i morgen. Vi får se det ann. Ho har ikke noe og gjøre der hvis ho er syk ihvertfall.

Hermansen er i farta. Han ruller rundt på gulvet her. Han blir så stolt når han klarer det. Det lyser stolthet av hele han og det er så herlig å se. Han skjønner at han gjør noe bra lissom. Så står jeg og hoper av glede ved siden av så det er kanskje ikke så rart:)

Nå venter jeg på at Pernillemin skal komme. Ho skal hente noen klær som lille prinsessa i magen skal arve etter vesla. Greit og få ryddet opp. Jeg har en helt haug hjemme hos mamma også så jeg får gå igjennom det også. Det blir nok en del bæreposer tilslutt:) Jeg har jo ganske mye barneting som bilstol, badebalje,stellebord og stellematte. Så det er greit å låne bort. En vet jo aldri... Jeg får kanskje brukt for det igjen:) For ikke å snakke om bleier. Når det var bleiekrig så fikk vi bleier av alle. Og en liten baby bruker ikke sååå mange bleier at det gjør noe så vi har en hel haug igjen av nr 1 og nr 2. Da blir ho nok glad. Hihi:)
Men uansett hvordan det ser ut her nå så her vi glad i huset vårt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits