En dårlig dag

Idag er kroppen i mot meg kjenner jeg:( Alle ledd og musker værker. Det går rundt og rundt inni hodet mitt og egentlig så vil jeg bare legge meg ned og bli der til jeg er frisk igjen. Jeg har slitt veldig mye med vond kropp i det siste. Med 2 små barn så har noen dager vært tøffe, men STA som jeg er så klarer jeg det:) 

I går så var det møte med foreldrerådet i barnehagen. Jeg ble kasserer og skal ha kontoll over penger og regnskap. Det blir jo spennende. Heldigvis så har jeg pappa som er regnskapsfører så jeg får nok hjelp hvis jeg trenger det. Det var ihvertfall veldig trivlige mennesker som satt i rådet så vi skal nok klare og fikse de beste festene vi:) Alt for barna våre!!!!

Jeg får krype under pleddet sammen med lillemann. Vesla har lagt seg for en liten blund. Ho er så utrolig flink og snill. Ho henter det ene og det andre hvis jeg spørr. og ho skjønner at jeg ikke er i form for ho sier mamma har ævæ! Jeg er så glad i de 2 barna mine og hvor fantstiske de er. Ohhh.... Sentimental. Nå har de en mormor og bestefar som er helt enestående når det gjelder omsorg så de har kanskje fått litt fra dem også. Tanter og onkler, søskenbarn og filletanter og filleonkler stiller opp.


 <3

2 kommentarer

karolinehaukaas

20.09.2011 kl.13:35

Du er suveren. Det er lov å ta seg en pust i bakken når kroppen ikke er bra.. Er greit med en liten pause. Ta vare på deg selv vennen.. :) Glad i deg. Stor klem
karolinehaukaas:Takk søte deg:) Glad i deg også:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits