Barnehagen dag 2

Dagen idag har vært veldig fin. Den startet kl 0630 siden jeg skulle ha opp både meg, Herman og Alma Sofie. Alle skulle kles på og spise før lillebror ble kjørt til tante Christin og vesla i barnehagen.

Det gikk veldig bra når vi kom til barnehagen. Ho gikk rett bort og begynte og leke. Ho skulle vise meg alt og jeg ble dratt rundt hele. Etterhvert så ble ho mer og mer sikker og hun lekte fint med de andre barna. Det tok vel en time før ho ville ut. Da sa tantene at jeg kunne prøve og si hadet og dra hvis jeg følte meg klar for det og hvis jeg trodde at vesla var klar for det. Jeg tenkte at det går jo ann og prøve. Går det ikke så går det ikke. Hvis det var noe så skulle de bare ringe. De skulle prøve og legge ho i vogna i 12 tiden.

Jeg sa til vesla at nå skal mamma dra en liten tur, men jeg kommer tilbake og henter ho etterpå. Det var litt mammmaaaa og litt suttring, men så kom den ene tanta og sa at de skulle gå ut og huske. Da var alt helt greit og jeg hørte ikke noe mere til ho. Jeg gikk rolig ut og satte meg i bilen og kjørte. Jeg kjente at det knøt seg ganske så bra i magen min. Jeg følte at jeg hadde forlatt ho, men på en annen måte så følte jeg at dette var en bra ting. Ho fikk være sammen med mange andre barn og leke.

Jeg satt med telefonen i hånden hele tiden. Jeg satt bare og ventet på at den skulle ringe men det gjorde den ikke. Klokka ble 12 og kvart over 12, men fortsatt ikke noen telefon. Hadde de fått ho til og sove? Kl halv 2 så bestemte jeg meg for at jeg skulle dra i barnehagen sånn at jeg var der i 2 tiden. Da jeg kom ditt så så jeg at vogna stod ute og at det var 2 tottiser som stakk ut. Lille jenta mi lå å sov:):)

Jeg gikk inn og snakket med de som var der. Det hadde gått kjempe bra idag. Ho hadde lekt ute og spist mat sammen med de andre barna og egentli bare vært et helt vanlig barnehagebarn:) Ho var faktisk alene i 4,5 time.

I morgen så skal jeg bare levere ho og gå. Jeg håper det går bra. Ho snakker ikke om noe annet enn barnehagen så det er jo bra.

Nå skal jeg snart legge meg. Er helt utslitt etter 2 tøffe treningsøkter etterhverandre idag.

 

Lille vakre som ligger og koser med katten:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits