Spent.

Nå har jeg gjort meg klar for jobb. Jeg begynner ikke før om 1 time, men greit å være tidlig ferdig. Sånn er det når man har små barn som starter dagen klokka 5. Jeg begynner å bli redd for at ho gjør dette til en vane. Det er 3 dagen nå. Vi får begynne med det opplegget vi gjorde sist. Det hjalp.

Jo det jeg snakka om her om dagen. Som vi lurte på om vi fikk til. Vel. Vi fant brått ut at vi hadde lyst på en liten sydentur. Jeg har jo fri neste uke. Vi fant en kjempe fin tur med all inclusive. Vi fant begge passene våre. Brått så kom vi på at vi må jo ha pass til lillemor. Det fant vi jo da ut på fredag kveld. Så idag så er det leting etter nødpass. Det står jo at det er helt tomt i østfold, men vi får høre alikevel. Eller så hadde de i Oslo. Så det er vel den siste løsningen.  Litt kjedelig å dra helt ditt for og hente et pass men. Sånn er det når man bestemmer slik i siste liten. Vi har ikke bestilt noe da. Jeg er litt redd for at vi ikke får tak i pass så det er greit å vente til vi vet det.
Passbildet er tatt, fødselsattest funnet fram osv osv. Nå krysser vi bare fingerene på at vi får tak i.

Så idag er jeg egentlig veldig spent.

Kan jo spørre dere om dere vet om det finnes noen nødpass der ute?


Spookie bildet. Haha.

Ha en fin dag alle sammen. Kryss fingrene for oss da:)

9 kommentarer

Hilde-Kristin

28.06.2010 kl.09:00

Litt nyskjerrig på "opplegget" du snakker om for å få snuppa til å sove lenger om morran? Her var vi oppe halv seks nemli. Er "heldig" om jeg får sove lenger enn til seks kan du si;);)

Malin Thoresen

28.06.2010 kl.09:12

Spennende håper dere får ordnet opp i det.. Vi var også veldig nære på en tur for noen uker siden, men vi droppet det i siste liten.. Ble litt mye styr for oss med pass til 2 unger pluss meg selv =)

Tenkte jeg bare skulle si at Liam har akkurat hatt en periode der han våknet kl 5. Det varte vel 1 mnd tid ca, men brått snudde det helt om , og nå den siste uka har han sovet til kl 7 =) Tenkte bare å si at det finnes lys i tunnelen =)

Ida

28.06.2010 kl.10:13

åååh så deilig.. Håper det ordner seg for dere med nødpass!! *wiii* Skulle ønske det var plass til oss i koffertene asså :)
Ida:Hurra det ordnet seg:):):) Det blir så deilig. Kan dere ikke bli med a??:)
Malin Thoresen:Det var veldig styr med de passene:) Det er kjempe deilig at vi klarte og ordne det:) Det blir deilig å komme seg vekk litt.

1 mnd ja. Hehe Det var jo en liten stund det. Det pleier som regel og gå over så vi får håpe på det:)
Hilde:Hehe.. Det hørtes som om det var noe skikkelig greier. Hehe

Det er bare det at vi legger ho et kvarter seinere enn vanlig. Så lar vi ho ligger et kvarter lenger enn ho pleier. Altså vi tar ho ikke opp når vi hører at ho er våken. Ho ligger i 15 min. Det virker forrige gang så kanskje det virker nå også:)

Hilde-Kristin

28.06.2010 kl.20:34

Ja funka som i la ho seg å sove igjen da og sov hvor lenge? Eller fikk du bare et kvarter ekstra?
Hilde: Idag så sov ho helt til 0600. Så da fikk vi en time ekstra. SÅ jeg tror at de sover lengere og lengere. Tilslutt når ho våkner feks klokka 7 da så begynner jeg også legge ho tidligere og tidligere igjen så vi får tilbake rytmen:)

Hilde-Kristin

01.07.2010 kl.07:17

Åh;) I går la ikke snuppa seg før ni, som er over en time senere enn vanlig. Men vi var oppe klokka seks likevel....:(

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits