DET SKJEDDE NOE EKKELT ISTAD.

Da var verandaen vekk. Sånn plutselig. Jeg er så veldig spent på den nye. Den blir større også har jeg fått gjennomslag på den lille pavelijongen min. Hurraaaa.. Det kommer til å bli så koselig. Jeg gleder meg til å tilbringe sene sommerkvelder der ja.

Idag har vi vært hjemme og kosa oss på formiddagen. Etter en liten lur og et malingstrøk så tok vi turen til søstra mi. Der spiste vi jordebær og koste oss i sola på verandaen hennes. Etter litt så kom svogeren min hjem også. Han kom med en splitter ny bil. Den var så sinnsykt sprek. Så gratulerer med kjempe fin bil. (jeg vil å ha).


Det skjedde noe skikkelig ekkelt istad. Jeg skulle legge ut teppe på gresset istad for at vi skulle sitte der og kose oss. Jeg gikk ut med pleddet og alt det vi skulle ha også gikk jeg inn for og hente prinsessa. Da jeg kom ut så møtte det her
meg:Jeg lover at dette ikke er hendene mine. Jeg la hendene mine oppå og mine var altfor store så det virker som det er et par barne hender. Klokka var etter 9 så alle barna i gata hadde dratt på skolen. Jeg så det selv. Jeg var kanskje borte i 3 min eller noe. Jeg syns dette bare var skikkelig ekkelt. det gikk kaldt nedover ryggen min.


12 kommentarer

Famwangaasegg

10.06.2010 kl.21:45

Tusen takk:) Det var vel noen som ville vise at de var der..:) Jeg tror på sånt, og har selv opplevd mye uforklarlig. Men ekkelt var det nok! Små barnehender..uffsj!

ano

10.06.2010 kl.22:27

Det der er det skumleste jeg noen gang har sett. Er Det på ett pledd? Jeg leser fra mobilen. Så ser litt dårlige bilder:) men det ser jo ut som at hendene er presset fra undersiden? Jeg hadde blitt livredd!
Det virka litt nasty :S

Men fy for en bil da! *misunnelig* :P hehe

Hawre

10.06.2010 kl.22:38

Shit... Det var litt ekkelt, ja :S

Jeanette

10.06.2010 kl.22:44

:-O *Grøss*

Camilla:)

10.06.2010 kl.22:52

Å herrlihet!!!!! Hadde freaka fullstendig ut!!!!!! Sjønna godt at det gikk kaldt nedover ryggen din!

Gro

11.06.2010 kl.09:01

Er håndmerkene på teppet du la på gresset? Det er jo avtrykk fra undersiden og opp liksom.... Får helt gåsehud på hele kroppen her, det var jo kjempenifst da!
famwangaasegg:Ja det tror jeg også:) Det var veldig ekkelt!!
ano:Ja det er et pledd som jeg har lagt ut. Ja det var skikkeig ekkelt. Jeg var drit redd for å si det sånn!!!!
Sùsie:Den er drit sprek. Jeg er misunnelig selv jeg:P
Camilla:Ja jeg ble satt ut jeg:S
Gro:Ja det er håndmerker. Det er så ekkelt. Jeg får rysninger enda når jeg tenker på det!!!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits