IDAG ER DAGEN

Nå sitter jeg på verandaen igjen. Jeg er så utrolig glad for at vi bor her vi bor. Ihvertfall nå.Hehe. Når jeg skal hjem fra jobb og det er kø så er jeg nok ikke fult så glad. Men noe må det vel være.
Her slipper vi eksos og biler. Det er masse fugler her og masse skog i hagen. Så jeg og prinsessa kan faktisk ta oss en liten skogs tur i hagen. Hehe. Det er ikke dårlig. Da er jeg glad for at jeg ikke bor i byn lenger. Jeg har jo bodd der hele livet mitt så dette er helt nytt for meg.
Bare det å våkne opp til masse fuglekvitter. MMMM:)

Alma Sofie sitter på teppet sitt og leker med en boks med klyper. Det skal jo ikke så mye til. Det er nesten sånn at jeg slutter å kjøpe leker. Det er jo alt annet som er spennende. Hehe.

Wæææ.. Idag er dagen. Idag skal jeg tattovere meg på armen. Om jeg gruer meg?? Njaa.. gentlig ikke. Jeg vet jo at det gjør vondt. Og det tar jo ikke så mange timer. Og jeg har faktisk født. Haha. Ingenting kan måle seg med det nei.
Oskar blir med meg da. Det er godt og ha noe støtte.

Jaja.. Jeg får nyte sola og varmen litt til før vi gjør oss klare til smerte. Hehe.Vi håper dere alle får en herlig dag!!

10 kommentarer

Nina

02.06.2010 kl.12:05

Gurimalla så stor hun har blitt!!

Lenge siden jeg har sett bilder av henne.

Jeanette

02.06.2010 kl.12:06

Lykke til me tatooen:-D Fine lille Prinsessa<3 Sikker på at hun også setter stor pris på å slippe By livet:-) Ha en super dag!

Famwangaasegg

02.06.2010 kl.12:09

Såå fin og pynta hun var, nydelig:) Ja det er deilig å våkne til fuglesang. Her våkner vi i tillegg til duften av salt sjø, måkeskrik, sauer som bæer så høyt de kan og en herlig utsikt. Deter deilig å elske plassen man bor på:) Lykke til med tattoveringa, går nok kjempefint. Blir spennende å se resultatet:)

Veronica

02.06.2010 kl.14:10

Kjempe skjønn datter du har ! :)

og en koslig blogg.

Lykke til med tatoveringen!!! Du klarer nok det heilt fint, som sakt du har jo vært gjennom en fødsel... Kunne tenkt meg tatovering eg og, ikkje blitt til det foreløbig...

hvilke motiv skal du ha?

Gro

02.06.2010 kl.14:15

Så skjønn hun var med sløyfe i håret og sommerkjole :-) Hun har jammen blitt stor nå! De ser så mye større ut når de kommer seg opp og sitter!

Lykke til med tatoveringen, blir spennende å se! Regner med du byr på et bilde etterhvert?

LIse

02.06.2010 kl.17:16

Så nydelig liten snuppe:))) Deilig å vokse opp ved skogen:))) fint bord du har malt,flott smak:)))))
Hvordan gikk det å tattovere seg?? Gjorde det veeeldig vondt eller var det tålelig? :)

Herlig bilde av prinsessa di:)))

Mariemamma

02.06.2010 kl.20:05

For en nydelig kjole og sløyfe på datteren din <3

Jeg har forresten gitt deg en utfordring på bloggen min :)
Sùsie:Det gikk veldig bra. Det gjør jo vondt, men ikke sånn kjempe:)
Veronica:Tusen takk:):)

Jeg har tatt navnet til prinsessa også noen blomster:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits