BESTEVENN... HVOR ER DU???

Nå i det siste så har jeg virkelig kjent på det. Jeg har følt meg "alene". Jeg vet jo at jeg ikke er det, men jeg har følt det for det. Jeg liker virkelig ikke å sette menneske i bås. Hvem som er bestevenn og hvem som bare er venn. Jeg har noen gode venner og noen ikke fult så gode. Men jeg kjenner at jeg savner en person som jeg kan være sammen med mye. Jeg savner en jeg kan ringe til uannsett Jeg savner det å kunne ringe til ei som jeg kan sitte i timesvis og bare snakke tull med. Jeg savner at jeg bare kan dra til en seint på kveldn hvor vi kryper under pleddet og spiser is til krampa tar oss.

Ja jeg har hatt såkalte bestevenner. De har kommet og de har gått. Jeg har vel hatt 4 skikkelig bestevenner. Alle sammen har såra meg. Alle sammen har snudd ryggen til eller bare vært teite/slemme mot meg. Jeg har åpnet meg fullstendig, men har blitt tråkka på. De er jo selvfølgelig ikke i livet mitt nå. Jeg er redd. Jeg er redd for og åpne meg. Jeg er redd for at jeg skal bli såra igjen.
Jeg skulle ønske jeg hadde en bestevenn fra vi var små. Som kjente meg. Som vet hvordan jeg er. Som kanse det på meg at jeg ikke har det bra. En som avslutter settningene mine.

Jeg har jo Oskar, men noen ganger så kunne det vært litt koselig å ha en jentevenn også... En jeg kan dele med alt fra bæsjebleier til neglelakk.

Uansett så er jeg kjempe glad for de vennene jeg har.

15 kommentarer

karolinehaukaas

28.05.2010 kl.18:26

Jeg vet akkurat hvordan følelse du har. Savner akkurat det samme selv..Ikke glem at du er enestående :)

28.05.2010 kl.18:28

Ååååå, jeg sjønner deg kjempe godt..Jeg har nå en beste beste bestevenn over alle venner! Aldri hatt en mer super venn, hvertfall ikke i mitt voksne liv..Vi sitter ikke akk under pleddet å spiser is, (Jenny, hvis du leser dette, kan vi ikke gjøre det engang??) men ja, jeg kan ringe å skravle og preke stort sett hver dag! :) Im in looooove...Haha! :D

Har du noen som kunne blitt bestisen din a?? :)

Mariemamma

28.05.2010 kl.18:33

det er noe spesielt å ha en bestevenn. Jeg har en veldig god barndomsvenninne, men som jeg ikke er sammen med like ofte lenger. Vi har veldig forskjellige liv nå, og da har det bar blitt sånn at vi ikke ser hverandre så ofte. Skulle gjerne hatt flere gode venner som også har barn, for vi kjenner ikke så mange enda. De fleste vennene mine er ikke der enda.
Mariemamma:Det er veldig spesielt.. Det og være noens nr 1.

Det er ikke så lett når man ikke har så mange rundt seg med barn. Da holder man seg automatisk litt for seg selv tror jeg.
Anonym:Hehe.. Så koselig da:)

Jeg har 2 veldig veldig gode venner:):)
karolinehaukaas:Huff. Det er ikke noe moro og ha den følelsen:(

Du er også enestående Karoline:):)

Maria

28.05.2010 kl.19:50

Anonym var meg det:):):) Men da syns jeg du skal bli bestis med de..Hehe..

Jeg trenger gjerne en til:)

Silje Elise

28.05.2010 kl.20:17

Så trist at de såkalte bestevenninnene dine ikke har tatt "jobben" seriøst!

Jeg har en bestevenninne, ho er 3 år yngre enn meg og vi vokste opp i samme gate, så vi kjenner hverandre veldig godt! Vi merker med én gang på hverandre om noe er galt. Jeg elsker "lillesøstra" mi utrolig høyt, og jeg setter enormt stor pris på ho!! Men for ca 2 år siden flytta jeg fra Sarp, og jeg har alle "mine" der, så jeg har på en måte bare mannen min.. Savner skikkelig å ha noen å dra på besøk til, som skjønner åssen livet mitt er nå.. Jeg har én god venn her jeg bor, men ho lever et helt annet liv enn meg, og vi sklir bare mer og mer fra hverandre.. :o( Er litt kjipt å kjøre i halvannen time hver vei når jeg skal hilse på vennene mine..

Hadde vært koselig å kanskje hilst på deg og Alma Sofie en gang jeg er i Sarp! :o)
Silje Elise:Jeg kan skylde litt på meg selv også. Jeg har blitt veldig isolert etter at jeg ble mamma. Men hvem blir ikke det. Hehe:)

Det er kjedelig å flytte så langt unna. Da føler man seg garantert alene. Det er ikke bare bare å dra den lange veien for å møtes heller.

Det er også sånn etter at man får barn så er det noen som sklir i fra hverandre. Man er på helt andre stadier i livet. Det er veldig trist at sånn skjer:(

Jaaa det hadde vært kjempe koselig:):):)
Maria:Jeg skjønte det:) Hehe:) Siden venninna di het Jenny:)

Så koselig da:):) Jeg er veldig snill. Hehe:):)

Maria

28.05.2010 kl.21:25

Åja, hehe..:) Når dere skal ha sånn babytreff igjen så får jeg slenge meg på..Jentene mine elsker babyer, så kan vi jo bli bestiser..Hehe :D

Silje Elise

28.05.2010 kl.22:00

Ja, man blir gjerne litt (les: veldig) isolert når man får barn. Hehe!

Hadde jeg visst for 2 år siden hvor ensomt det ville bli, så hadde jeg nok ikke flyttet hit. Men jeg flyttet frivillig, så jeg får bite tenna sammen! :o)

Jeg var den første av mine venninner som fikk barn, så jeg tenker (og håper) at det sikkert blir litt bedre når de andre får barn og den samme livsstilen! :o)

Det hadde vært koselig å kanskje hatt en lite mammatreff på en café eller no? :o)
Var som å lese om meg selv det der! Har hatt et par bestevenninner som har såret meg og som jeg nå ikke har noe kontakt med. Litt med hun ene, der hun tar kontakt. (det skjedde ganske så nylig egentlig..)

Men skal flytte vekk herfra i august, så håper ting blir bedre da:)

Håper du finner ei bestebestebeste venninne snart da:) kanskje disse to veldig veldig gode venninnnene dine? =)=)=)=)

Nina

29.05.2010 kl.12:44

Man holder seg vel ikke for seg selv om man har fått barn?

Har mange venner og en bestevnnine jeg selv om jeg har barn........
Nina: Har du lest hele innlegget eller??

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits