MIN EGEN BLOGG PC

Jeg ønsker meg så ille en ny data. Jeg holder på å klikke på den vi har. Det er så dumt egentlig for den var litt dyr.
Vi betalte vel rundt 10 tusen for den og jeg føler at det er noe galt hele tiden med den. Arg.. Det er skjermen så er det laderen så er det windows.. Det er ihvertfall ikke noe moro.
Datan har vært inne en gang før pga skjermen. Det kommer sånn stripe midt på. Det har jo skjedd igjen, men nå får vi det ikke på forsikringa siden den er over 2 år gammel. Det går jo ann å bruke den selvfølgelig, men jeg ønsker meg min egen blogg pc. Haha. Det var litt tull da.
Har noen av dere en slik??

Jeg får ønske meg til bursdagen min HINT HINT!!!

Klem

6 kommentarer

Cathy

27.05.2010 kl.08:02

Har en liten hvit 10" lenovo . Meget fornøyd med at den er så liten altså. Få liksom plass i vesken, lett å ta med seg overalt. Sykt praktisk å ha med på skole, og til å blogge på ;) Synes du skal hinte veldig til Oskar.. Hehe.

Melissa- trebarnsmamms

27.05.2010 kl.08:49

Jeg har en slik, og jeg synes den er helt grusom!!:) Altfor liten!

Mariemamma

27.05.2010 kl.08:58

Jeg har en liten søt HP pc på 11 tommer. Bruker den mest til skole, for til blogging er den faktisk litt liten. plagsomt og ikke se bildene og designet ordentlig osv. Men for all del, veldig praktisk. Min andre pc er sååå treg at jeg klikker helt på den noen ganger. Har en plan om å sende den til reperasjon, ellerlegge inn mer minne på den så den kvikner til!
Cathy:Ja jeg skal hinte til han jeg:)

Alanna

27.05.2010 kl.12:36

Sønnen min har en. :-) Den er liten og innmari slitsom å skrive på for en voksen. Men ellers helt ok.

Mari

27.05.2010 kl.18:50

Jeg har en acer aspire one, ultra thin, 11,6". Den er hvit utenpå (finnes også i blå, rød og svart) og svart på innsida. Jeg er storfornøyd! Skulle egentlig bare ha den til skolearbeid, men gidder ikke bruke den andre bærbare lengre. Den er heller ikke så dyr =)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits