RETT OG SLETT LATTELIG

Jeg må le.. Jeg sitter her og leser om toppbloggere som sitter og slenger dritt om hverandre. Hehe. Jeg lurer virkelig på hvordan verden har blitt. Mankrangler rett og slett om lesere på bloggen. Om 1 plass på blogglisten og hvem som har flest lesere. Om juks og fanteri. Det er jo nesten litt skremmende syns jeg. Som jeg har sagt før så hadde det jo selvfølgelig vært kjempe moro og være på topplista. Jeg har vel vært på den 2 ganger før tror jeg. Hurra for meg. Men at det kan virkelig være så viktig for noen. At man lager en kjempe stor sak på bloggen sin og klager på andre bloggere for at de jukser til seg leser.  Det er lavmål altså. Vedkommene fikk jo høre det også da, men jeg syns det er synd at det har blitt sånn.

Hele tiden så skal alle være best. Vi strever hele tiden for å komme litt høyere. Noen ganger så er det koste hva det koste vil. Og det er ikke sånn det skal være. Vi skal være glade for at vi lever. Nyte vært sekund av livet. Brått en dag så kan det være over.

Nei takke meg til dere faste lesere mine som er snille. Ikke kritiserer meg eller forventer så utrolig mye av meg. Jeg er jo bare et menneske jeg også.  Da er det bedre å ikke ligge på denne topplisten.

Jaja.. Dette er verden vi lever i. En verden som våre barn skal vokse opp i.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits