13 DAGER IGJEN..

Til jeg skal tattovere armen min. Wææææ.. Det blir spennende. Jeg var og snakket med han i går så da ble det rask tegnet så vi var på samme bølgelengde. Oskar var jo så snille å gi meg timen hans. Han har jo tatt ganske mange da så det skulle jo bare mangle. Haha. Neste time var ikke før uti oktober. Det er jo ikke sååå lenge, men greit å få tatt det gasnke snart også.

Jeg skal jo synge i 2 brylluper snart og det er jo ikke så veldig pent med tattovering da. Jeg syns ihvertfall ikke det så da har jeg funnet ut at jeg skal finne en tynn langarma golfjakke. En litt sommerlig en. Det er jo alltid kaldt i kirken så det gjør jo ikke noe. Jeg tenker på alt vettu. Hehe.

I går var jeg og Pernille ute og gikk tur. Jeg syns det var ganske bra gjort jeg. Først så trena jeg 30 day shred også på kvelden så var vi ute å gikk en rask tur. Jeg merka det i beina etter at jeg hadde dusja og satt meg ned da. Hehe. Det dunka i leggene og låra. Det likær vi. Da skjer det noe inni der ihvertfall.

Nå har prinsessa lagt seg litt. Ho var litt sliten etter å ha lagt nesten i 2 timer på magen.. Ho begynner nå og få det snn halveis til. Ho kommer seg jo veldig fort bakover og rundt, men det å komme seg framover er et lite mysterium tror jeg. Også blir ho så sinna når ho ikke får det til. Ho vil jo så gjerne. Men men. Det er ikke noe å stresse med. Det kommer når det kommer.Se så søt a!!!

Har dere tattovering evt hva og hvor?

10 kommentarer

Jeg har nok ikke noen tatovering, men mulig jeg tar en. Min kjære er egentlig ikke noe særlig begeistret for det. Men det er litt kult da.. hehe

Fru Hoskelsen

20.05.2010 kl.08:48

Hvilke sanger skal du synge?
Fru Hoskelsen:Jeg skal synge From This Moment og Det Vackrasta Jag Vet:)
Par i Hjerter mamma,pappa og b:Det er kjempe finr syns jeg.. Det viser litt om hvem person man er. Også er det veldig fint når man tar noe osm betyr noe også:)

Min kjære har hele armen full han da. Hehe:)

Pernille

20.05.2010 kl.09:09

Ååh, den var fin! sånn kunne jeg tenkt meg.. Men pinlga som jeg er vettu :P

Fru Hoskelsen

20.05.2010 kl.10:06

From this moment er så nydelig. Den sang jeg i bryllupet til Vivi (Vibeke Engeli). Får frysninger nesten hver gang jeg hører den sangen :)
Pernille:Den er super fin:) Jeg tenkte på deg når jeg så den. Cupcake:):)
Fru Hoskelsen:Den er vakker:) Jeg sang den i mitt eget. Det er enn skikkelig kjærlihets sang:)

Camilla:)

20.05.2010 kl.21:06

Er det den tattoveringen du skal ha?
Camilla:Nei jeg skal ikke det:) Selvom den er veldig søt:) Jeg skal ha navnet til dattera mi og masse annet på armen:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits